Pameijer Kompas

Hoe kunnen we goed met elkaar werken? Via dit speciale kompasspel gaan mensen en cliƫnten rondom Pameijer met elkaar in gesprek daarover.

Pameijer hanteert een gedragscode, het Pameijer Kompas. Hoe zorg je er nu voor dat iedereen zich deze (dynamische) gedragscode eigen maakt? Birgit Bekker maakte op verzoek 35 sets uitspraken precies op maat van Pameijer, in een taal die iedereen begrijpt. De uitspraken vormen een spel dat aanzet tot gesprekken over eigen en andermans opvattingen.

Luisterend en afwegingen makend komen cliƫnten, medewerkers, naasten en andere betrokkenen zo met elkaar tot afspraken over gedrag en omgang. Overigens worden daarbij natuurlijk altijd de wet en ieders integriteit gerespecteerd.

Studio Lonne Wennekendonk bedacht het concept en ontwierp het spel.